Fulkultur

Fulkultur

Fulkulturbloggen

Fulkultur är en motsats till finkultur. Det är väl ungefär vad bloggen är öppen för. Bloggar är fulkultur!

Kick-off

FulkulturPosted by NickeDacke Sat, January 26, 2008 00:17:49

Sitter och har kick-off för fulkultur.se.

Det här kommer att bli stort. Har redan börjat fundera på fullkultur.se. Har varit där ett par gånger och skapat de mest häpnadsväckande konstverk under kraftig toxination. Det hjälper den kreativa processen.

Fulkultur.se är en motkraft till finkultur. Jag vet bara inte vad det är utan bara vad det inte är. Jag vet inte om jag ska tycka om det eller helt enkelt "joina forcen" och tycka illa om fulkulturen. Skall fulkultur.se hjälpa till och jaga ful kultur enligt gängse mening och hänga ut den till allmän beskådan och smädelse eller skall vi föra fram icke fin kultur på ett snällt och hjälpsamt sätt? Vad gör man om fulkultur blir finkultur då? Om någon stackars fulkulturkonstnär som målar av kändisar och soppburkar helt plötsligt blir insläpt i finkulturens rum och får prislappar med många nollor på sina tavlor? Har han lämnat fulkulturens arena då och anslutit sig till finkulturen?

Jag får nog börja med att kolla vad ful, fin och kultur betyder innan jag fortsätter. Undrar om det går att hitta orden finkultur och fulkultur någonstans?

Orkar inte tänka mer.

Popkultur?

Kitch?

  • Comments(0)//blogg.fulkultur.se/#post1